Kundeservice

Finn riktig ringstørrelse

Når du skal finne din ringstørrelse er det aller best å komme innom oss slik at vi kan hjelpe deg. Du kan også sjekke størrelsen hjemme ved å måle innvendig diameter på en ring du har.

Ta vare på smykkene dine

Smykker av god kvalitet kan vare livet ut, til og med i generasjoner. Ofte bruker vi våre kjæreste smykker hver eneste dag og det kan være nyttig å vaske og rense dem. Følg disse rådene for best vedlikehold.

Vask og rens

Dersom du har diamantsmykker som du bruker ofte, bør du vaske de regelmessig i lunket vann som er tilsatt litt Zalo og en dråpe salmiakk. Du kan bruke en myk tannbørste for å komme til ordentlig. Skyll godt når du er ferdig. Noen stener tåler ikke såpe og salmiakk, så dersom du er usikker bør du komme innom oss så kan vi gi deg råd om best vedlikehold. Du kan også få smykkene dine renset hos oss.

Vedlikehold av smykker

Det er viktig å være forsiktig med smykker, spesielt fordi materialer som gull og platina er relativt myke. Du bør helst ta av smykker når du trener, gjør hagearbeid eller annet tyngre arbeid der smykkene kan komme til skade.

Har du fått riper eller slitasje i metall som ikke er for dype, kan vi fjerne de ved å polere overflatene for et jevnt resultat.

Har du smykker i hvitt gull, er disse som regel belagt med rhodium. Rhodium gjør overflatene skinnende og slites ofte av med tid. Hos oss kan du få polert smykket og vi legger på et nytt lag rhodium.

Har du diamantsmykker bør du jevnlig komme innom oss for å sjekke at stenene sitter godt. Dette gjør vi kostnadsfritt.