Q&A

Ja, det gjør vi. Ta med deg en ring som passer så sjekker vi størrelsen på den. Har du ingen ring bruker vi ringmåleren hos oss.

Ja, vi renser, polerer og evnt rhodinerer alle typer smykker. Rhodinering er rhodium som overføres elektolytisk på smykker hovedsaklig på hvitt gull for å gi de en ekstra vakker glans.

Rhodinering er rhodium som overføres elektolytisk på smykker hovedsklig på hvitt gull for å gi de en ekstra vakker glans.

Ja, vi kan sjekke om klørne på smykket ditt er slitt. Spesielt ringer bør sjekkes en gang i året da de er mest utsatt for slitasje. Ørepynt og anheng er mindre utsatt og blir derfor sjelden slitt.

Ja, vi samarbeider med takstmann og kan videreformidle.

Ja, det gjør vi. Ta med edelmetallet til vår butikk så sjekker vi det kostnadsfritt for deg. Du vil få dagens pris på det og det overføres til din konto innen to dager. Husk å ta med legitimasjon.

Ja, det gjør vi. Kom innom vår butikk så hjelper gullsmeden deg.

Ja, det gjør vi. Ta med deg det du ønsker å gravere på, så hjelper vi deg.

Ja, det gjør vi. Kom innom vår butikk så hjelper vi deg med puss og polering.

Ja, det gjør vi. Ta med deg smykket til vår butikk så vil gullsmeden vurdere hva som må gjøres og gi deg et prisoverslag.

Ja, vi kan designe et nytt smykke til deg av gammelt gull. Har du noen spesielle ønsker kan vi tilpasset det til minste detalj. Eller om du ønsker at gullsmeden overrasker deg du gir han frie tøyler.

Leverer du inn gammelt gull kan du bestille deg et nytt smykke og du betaler kun for arbeidsprosessen. Dette gjelder hovedsakelig kjeder og armebånd.

Ja, det kan de høyst sansynlig. Hvis du har et gammelt smykke eller ønsker å få lagd et nytt, kan vi bruke dine stener. Kom innom butikken vår så vil gullsmeden vurdere stenene og jobben, deretter gi deg et prisoverslag.

Ja, det gjør vi. Har du noen spesielle ønsker kan vi tilpasset det til minste detalj. Eller om du ønsker at gullsmeden overrasker deg og du gir han frie tøyler.